Huisregels Koevoet Dancemasters

* Een cursus start pas als er zich minimaal 10 paren hebben ingeschreven.

 

* Een cursus Streetdance start pas als er zich minimaal 15 personen hebben ingeschreven.

 

* Voor een cursus stijldansen kunnen zich maximaal 35 paren inschrijven.

 

* Voor een cursus streetdance kunnen zich maximaal 50 personen inschrijven.

 

* De lesperiodes bestaan uit 15 lessen.

 

* Per kalenderjaar worden er door ons 2 lesperiodes verzorgd.

 

* Indien gewenst kan het lesgeld ook in 4 termijnen (maandelijks) worden afgeschreven.

De extra kosten welke hieraan verbonden zijn bedragen slechts 4 euro per persoon.

 

* Op alle door ons aangegane horecaovereenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV), gedeponeerd bij de Arr. Rb. te ’’s-Gravenhage, KvK te ’’’s-Gravenhage. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

 

* Even over de kleding. Elke keer wordt ons gevraagd: “Wat moet ik aantrekken?”. Wij van “Tien Koevoet Dancemasters” zijn van mening dat u zich in de eerste plaats op uw gemak moet voelen op de dansvloer. Voor de één betekent dit een kostuum en de ander zal graag in vrijetijdskleding komen. Dat mag. Er zijn echter bepaalde gelegenheden in het jaar dat we wel eisen stellen. Zo willen we graag dat iedereen op het kerstbal en tijdens de danstest in nette kleding verschijnt, dus bijvoorbeeld geen spijkergoed. Tijdens genoemde gelegenheden zijn de dames (jong en oud) verplicht om in een rok of jurk te verschijnen en de heren in pantalon met stropdas of strik. Deze laatste kledingeisen gelden uiteraard niet bij de danstest voor street-dance.

 

* Wat betreft het schoeisel het volgende: alleen bij de cursussen streetdance, breakdance en rock & roll is het toegestaan te dansen met gymschoenen. Indien mogelijk gaarne schoenen welke alleen gebruikt worden voor binnensporten.

 

* Er worden geen alcoholische dranken verstrekt tijdens de jeugdcursussen.

 

* Tijdens de Top-40 avonden voor de jeugd wordt er in beperkte mate zwakalcoholische drank geschonken voor diegenen van 18 jaar en ouder.

 

* Bij het verlaten van ons danscentrum rekening houden met onze buurtbewoners; dus buiten niet schreeuwen, autodeuren hard dicht slaan en ook niet claxonneren.

 

* Fietsen worden geparkeerd bij de zij-ingang aan de Willem-III-straat en dus niet voor de voordeur. Parkeren van fietsen, scooters, brommers, motoren, auto’s en andere voertuigen geschiedt op eigen risico.

 

* Tijdens de kinderlessen is het niet toegestaan om in ons pand te roken.

 

* Het is niet toegestaan zelf meegenomen dranken en etenswaren te nuttigen.