Zumba - LaBlast

ZUMBA

 
Tegenwoordig worden steeds meer fitness-programma's gecombineerd met dans. De nieuwste rage die nu uit Amerika is komen overwaaien naar Nederland is Zumba. 

Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou. 

 

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren '90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode uiteindelijk naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als bewegen en lol hebben. 

 

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden. Op de officiële webstaat staat ook niet voor niets te lezen: "Ditch the workout. Join the party!" 

 

De Zumba-lessen worden gegeven op:

  • Maandag van 19.30 tot 20.30 uur
  • Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur
  • Woensdag van 18.30 tot 19. 30 uur
  • Zaterdag van 09.30 tot 10.30 uur 

LA BLAST

 

La Blast is ook al jaren een succes in Amerika. Bekende programma's als "Dancing with the Start" en So you think you can dance" hebben het imago van Ballroom en Latin dansen opgefrist. Wereldwijd is het aantal cursisten dan ook de laatste jaren heel erg gegroeid.

 

Louis van Amstel, de grondlegger van deze cardio workout met Latin en Ballroom dansen, behaalde in Amerika met Kelly Osbourne de finale van DWTS en danste ook met Priscilla Presley de sterren van de hemel. De metamorfose van zijn danspartners, zowel geestelijk als lichamelijk en de wens om voor ook zonder partner te kunnen blijven dansen was het begin van de workout LaBlast. Een solo cardio workout met o.a. samba, paso, cha cha, jive, salsa, merengue en disco. Met plezier werken aan het verbeteren van conditie, spierversteviging en gewichtsverlies. De fun van dansen en het effect van een cardio workout. 

 

LaBlast is een volwaardige sportieve uitdaging. Een afwisselend en zeer effectief lesprogramma. De positieve bijdrage een een gezonde leefstijl. 

 

Het motto van LaBlast is dan ook: als je kunt meeklappen, dan je er op dansen!

 

Ga jij de uitdaging aan: Let's La Blast !

 

De LaBlast lessen worden gegeven op:

  • Donderdag van 18.30 tot 19.30 uur

Voor 1 tarief kunt u maar liefst 5 maal per week een dance-workout komen volgen. De kosten voor Zumba én LaBlast samen bedragen slechts € 111,00 per cursus. Een cursus bestaat uit 15 weken. Voor dit bedrag kunt u dus ONBEPERKT meedoen aan de Zumba én LaBlast-lessen. 

 

Ook is het mogelijk om het cursusgeld in 4 maandelijkse termijnen te voldoen. Hiervoor betaalt u slechts € 4,- extra. 

 

Het lesgeld voldoen d.m.v. een doorlopende incasso betekent een korting van 3%. 

 

Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven. 

 

 

Schrijf hier direct in.