Zumba Gold

Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba onder de knie te krijgen. Het is ontwikkeld voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle work-out. Ontwikkeld om de basisbewegingen van zumba te leren zorgt dit explosieve programma makkelijk te volgen is en iedereen het kan doen ongeacht je leeftijd.  

 

Zumba Gold garandeert dat iedereen een veilige en effectieve work-out kan volgen. Zumba Gold creërt dezelfde partysfeer die Zumba juist zo leuk, anders én makkelijk te volgen maakt. 

 

Deelnemers genieten van ritmes zoals onder andere merengue, salsa en cumbia. Dit gecombineerd met andere leuke en spannende ritmes en dansen. 

 

Je traint taille, buik en heupen lachend op Zuid-Amerikaanse muziek. Je hebt met Zumba eigenlijk niet door dat je sport... Zumba Gold is de mooiste tijd van je leven. Zumba vermenigvuldt deze tijd voor je!! Doe mee, lach en geniet van het Zumba-leven!!!

 

Je kunt 2 maal per week een Zumba Gold les volgen. Hieronder tref je de dagen/tijden. 

  • Vrijdag om 09.30 uur
  • Maandag om 09.30 uur

Schrijf hier direct in.

Hoe wordt er betaald? 
Betaling door middel van een doorlopende incasso betekent een korting van 3%. 

 

Indien men niet aan de vervolgcursus wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven.