BALLET voor KIDS


Ben jij tussen de 5 en 10 jaar en wil je graag ballerina worden? Dan kun jij op donderdagmiddag bij ons ballet volgen. 

BREAKDANCE


Breakdance is één van de vier elementaire onderdelen van hiphop. De stijl kent uitdagende moves dichtbij de grond. Train je arm- en buikspieren maar alvast!

HIP HOP

 

Al vele jaren organiseren wij in ons danscentrum  hip hop. Een populaire dansvorm waarbij je geen danspartner nodig hebt. 

Je leert tijdens deze cursus een choreografie welke te vergelijken is met de dansen in een videoclip. Onze hiphop-docenten Nigel en Niels leren je alle nieuwe hiphop-moves. 

 

HIPHOP KIDS


Zit jij in schoolgroep 7 of 8? Dan is dit echt iets voor jou. HipHop kids

HIPHOP VOLWASSENEN


Jij zou ook wel graag willen hiphoppen? En je denkt waarschijnlijk dat dit alleen voor de kids en de jeugd is. Maar niets is minder waar. Ook voor de volwassenen hebben we cursus hiphop. Woensdag om 20.30 uur leert Nigel je de leukste moves. 

KIDSWING


Op een gezellige én leerzame manier leer je al vanaf je 3e jaar de basisbeginsels van het dansen.  Elke woensdagmiddag om 16.30 uur kun je lekker komen dansen.

MODERN


Moderne dans is een verzameling van allerlei verschillende danstechnieken uit de eerste helft van de 20e eeuw. Het lichaam is bij deze stijl vooral een expressiemiddel, waarmee emoties getoond worden. Klinkt vrij serieus allemaal, maar bij moderne dans gaat het er vooral om dat er van alles in mogelijk is!

SHOWDANCE

 

Zoals de naam al in zich heeft is dit het 'glamour' gedeelte van dansen in meerdere stijlen o.a. in musicals en videoclips.

STIJLDANSEN


Stijldansen is nog steeds in! Dat blijkt wel uit het feit dat velen de weg naar ons danscentrum weten te vinden. Natuurlijk spelen we in op de nieuwste trends met de nieuwste muziek. Velen ontmoeten in ons danscentrum nieuwe vrienden en vriendinnen en daarmee is Koevoet DanceMasters en ontmoetingsplaats geworden waar vele uurtjes worden doorgebracht. 

STREETKIDS


Vanaf schoolgroep 3 kun je al elke week de nieuwste dansen leren van jouw populaire muziek. Op woensdag hebben we een cursus om 14.30 uur voor iedereen in schoolgroep 3-4 en om 15.30 uur voor iedereen in schoolgroep 5-6.

VOLKSDANSEN

 

Volksdans wordt ook wel folkloredans genoemd. Het is gemeenschapsdans, dat wil zeggen dat het om dansen gaat waarin de expressie de waarden en belangen van een gemeenschap betreffen. 

In volkdans gaat het meestal om traditionele dansen uit een bepaalde streek of land. De muziek komt uit dezelfde streek en is onlosmakelijk verbonden met de dans.

 

ZUMBA GOLD


Ben jij 55+ en wil je ook elke week 2 maal de dance work-out Zumba volgen? Dan heben wij speciaal voor jou Zumba Gold. Elke maandag- en vrijdagochtend om 09.30 uur gaan we lekker dansen. 

ZUMBA - LABLAST


Nog steeds Zumba en LaBlast fantastische dance work-outs waarbij je maar liefst 5 maal per week op een gezellige manier dansend aan je conditie kunt werken.