The best advice for better living

Ons danscentrum

Via onze nieuwe site willen wij u graag op de hoogte brengen over ons danscentrum. Het uitgebreide cursusaanbod, de dansagenda en ons partycentrum. Bij ons kunt u op een gezellige, ontspannen en tevens deskundige manier kennis maken met dansen. U zult heerlijk op feestjes mee kunnen dansen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om door te stromen naar een hoger niveau.

Al ruim 30 jaar zetten wij ons beste beentje voor !

In september ´87 zijn wij met ons danscentrum van start gegaan. Aan de Kerkstraat 3a in Zevenbergen hebben wij de eerste 3 jaar dansles gegeven. In mei ´88 hebben wij toenmalige kleuterschool ´de Schelp´ aangekocht om deze na een verbouwing van ruim 2 jaar op 31 augustus ´90 in gebruik te nemen. Wij geven les aan iedereen in de leeftijdscategorie van 3 tot 80 jaar. Van beginners tot wedstrijddansers en en alles daartussen.

Pasjes, stapjes, sprongen en op z´n tijd een draai...
´t Lijkt moeilijk maar maak je geen zorgen: we leren het je veel sneller dan je denkt. We zijn tenslotte al 30 jaar een officieel danscentrum. Wij hebben een diploma van de FDO, wat staat voor Federatie van Dansleraren Organisaties. Wij zijn dus prima dansleraren. Ook is Tien sinds september ´98 ´Highly commended member of the Imperial Society Teachers of Dancing´ te Engeland. Hij behoort tot het elite gezelschap wat het Engelse diploma voor dansleraar heeft. Tevens zijn wij officieel opleider én examinator voor het examen tot dansleraar, een specialisatie waar slechts een klein aantal dansleraren in Nederland voor zijn opgeleid.

 

Bar2

 

Een seizoen lang dansplezier

En dan, aan het einde van het dansseizoen is het altijd feest. Alle leden van de dansclub nemen dan deel aan het zogenaamde afdansen. U krijgt dan de kans om het geleerde aan iedereen te laten zien. En... na afloop ontvangt u het diploma. Gewoon een gezellige middag/avond met alle cursisten dus!! Op een feestje een dansje kunnen maken, dat is wat uiteindelijk iedereen wil.

Dance Masters

Koevoet Dance Masters is als lid aangesloten bij Dance Masters,  vakorganisatie van Nederland!

Wat leer je in zo´n eerste cursus?

Meer dan je denkt!! Je begint met de basispassen en voor je het weet heb je al snel een ´gehele´ dans te pakken. Wij leren je in vlot tempo, quickstep, engelse wals, tango, cha-cha, rumba en jive. Ook gedurende de cursus Streetdance leer je verschillende dansfiguren in een hele korte periode. En ook Streetdance is vanaf de eerste les gezellig en heel leerzaam. Heb je ´t naar je zin? Bij ons kun je alle kanten uit. Er zijn gezellige vervolgclubs en speciale danscursussen tot en met wedstrijdclubs. 
 
 LogoDMnl