The best advice for better living

Feesten

BRUILOFT 
Al jarenlang organiseren wij in ons dans- en partycentrum bruiloften en partijen. Vele bruidsparen wisten de weg naar ons dans- en partycentrum te vinden om van een onvergetelijke dag te genieten. Wij beschikken over een grote zaal (tot 250 personen) en een gezellige lounge.  Met uw wensen als uitgangspunt maken wij van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Afhankelijk van uw wensen, wordt het hele feest van A tot en met Z, uit handen genomen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Van de muziek tot en met het diner en/of koud-warm buffet en alles wat daar tussen zit. 


Onze sfeervol ingerichte zaal en het bedienend personeel staan geheel ten dienste van het bruidspaar en de gasten. De zaal wordt qua opstelling geheel in stijl ingericht voor uw huwelijksfeest. Bij de entree plaatsen wij een tafel voor een receptieboek. Centraal creëren wij ruimte voor de receptiegroep van bruidspaar, ouders en schoonouders. Op een cadeautafel kunnen geschenken en bloemstukken worden geplaatst. Verder zorgen wij in overleg met u voor een gezellige feestopstelling van tafels en stoelen. Het is mogelijk om zitplaatsen voor alle gasten te creëren, maar ook kan er rekening mee worden gehouden dat een aantal gasten zich liever informeel door de ruimte beweegt, bijvoorbeeld op onze grote dansvloer. 


Uiteraard kunnen wij een ieder ontvangen met een kopje koffie en gebak of een welkomstdrankje. Wij kunnen een koffie-gebaks buffet opstellen zodat uw gasten zelf gebak naar keuze kunnen uitkiezen. Tijdens de feestavond mag een hartige snack natuurlijk niet ontbreken. Afhankelijk van uw eigen wensen kan het bedienend personeel rondgaan met hapjes, maar ook kunnen wij voor een snack- en bittergarniturenbuffet zorgen. Wij informeren u hier graag over.  Onze ruime ervaring is uw garantie dat alles perfect geregeld wordt. De feestdag zelf is echter nooit routine: onze inzet en enthousiasme zijn erop gericht een uniek en onvergetelijk feest voor u te verzorgen. En u heeft de zekerheid dat de rekening geen verrassing wordt!We hanteren een prijsindicatie per gast, zodat u van tevoren de kosten kunt inschatten. Graag informeren wij u hierover tijdens een persoonlijk gesprek.  


FEESTEN 
U heeft geen zin in het gesleep met tafels en stoelen? U wilt dit keer geen uitgebreide boodschappenlijst opstellen en lopen te sjouwen met flessen (fris)drank? U wilt een verjaardag vieren zonder allerlei geregel er omheen en de afwas na afloop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn ervaren in het organiseren van diverse feestelijke aangelegenheden, zoals verjaardagen, reünies, personeelsfeesten etc..U kunt bij ons terecht met zowel kleine (vanaf 50 personen) als grote (tot 250 personen) gezelschappen. Onze zalen zijn daarbij sfeervol en verzorgd ingericht en wij beschikken over een uitstekende keuken. Wij verzorgen de catering geheel zelf en daaronder vallen onder andere diners, verschillende buffetten, koffietafels en diverse bittergarnituren.  Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van ons dans- en partycentrum om voor u een feest op maat te organiseren. Neem eens vrijblijvend met ons contact op. Wij adviseren u wel om er op tijd bij te zijn!
 

Breakdance september '20

Ook dit seizoen geven wij weer een cursus breakdance in onze dansschool.  

Heb jij zin om te komen breakdancen? Schrijf je dan nog snel in via onze website.

Vanaf vrijdag 18 september a.s. gaan wij wederom van start met een cursus breakdance voor beginners én gevorderden.

Lesdag vrijdag  
       
Lestijd : van 17.00 uur tot 17.45 uur Niveau-1
    van 17.45 uur tot 18.30 uur  Niveau-2
    van 18.30 uur tot 19.15 uur Niveau-2 
Aanvang : vrijdag 18 september '20  
       
Aantal lessen : 15 lessen van 45 minuten  
    (zonder pauze)  
       
Kosten : € 84,50  

 

Breakdance Nigel

 

Schrijf direct in via onze website en je bent verzekerd van een plaatsje.
 
 
 
 

 

Wij gaan weer beginnen


 
Het nieuwe dansseizoen gaat binnenkort weer beginnen. En wel vanaf 18 september 2020.

Heb jij interesse om mee te komen dansen? Schrijf dan snel in bij een gezellige cursus of kom gewoon even langs. We maken er met z'n allen weer een leuk, leerzaam en gezellig dansseizoen van.

Op zoek naar iets nieuws? Kijk hieronder voor een kort overzicht van onze nieuwe cursussen.

La Blast

 LaBlast

'LA BLAST' is al jaren een succes in Amerika.
Bekende programma's als "Dancing With The Stars" en "So You Think You Can Dance" hebben het imago van Ballroom en Latin dansen opgefrist. Wereldwijs is het aantal cursisten dan ook de laatste jaren heel erg gegroeid.

onze dansschool

Ons danscentrum

Via onze nieuwe site willen wij u graag op de hoogte brengen over ons danscentrum. Het uitgebreide cursusaanbod, de dansagenda en ons partycentrum. Bij ons kunt u op een gezellige, ontspannen en tevens deskundige manier kennis maken met dansen. U zult heerlijk op feestjes mee kunnen dansen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om door te stromen naar een hoger niveau.

Al ruim 30 jaar zetten wij ons beste beentje voor !

In september ´87 zijn wij met ons danscentrum van start gegaan. Aan de Kerkstraat 3a in Zevenbergen hebben wij de eerste 3 jaar dansles gegeven. In mei ´88 hebben wij toenmalige kleuterschool ´de Schelp´ aangekocht om deze na een verbouwing van ruim 2 jaar op 31 augustus ´90 in gebruik te nemen. Wij geven les aan iedereen in de leeftijdscategorie van 3 tot 80 jaar. Van beginners tot wedstrijddansers en en alles daartussen.

Pasjes, stapjes, sprongen en op z´n tijd een draai...
´t Lijkt moeilijk maar maak je geen zorgen: we leren het je veel sneller dan je denkt. We zijn tenslotte al 30 jaar een officieel danscentrum. Wij hebben een diploma van de FDO, wat staat voor Federatie van Dansleraren Organisaties. Wij zijn dus prima dansleraren. Ook is Tien sinds september ´98 ´Highly commended member of the Imperial Society Teachers of Dancing´ te Engeland. Hij behoort tot het elite gezelschap wat het Engelse diploma voor dansleraar heeft. Tevens zijn wij officieel opleider én examinator voor het examen tot dansleraar, een specialisatie waar slechts een klein aantal dansleraren in Nederland voor zijn opgeleid.

 

Bar2

 

Een seizoen lang dansplezier

En dan, aan het einde van het dansseizoen is het altijd feest. Alle leden van de dansclub nemen dan deel aan het zogenaamde afdansen. U krijgt dan de kans om het geleerde aan iedereen te laten zien. En... na afloop ontvangt u het diploma. Gewoon een gezellige middag/avond met alle cursisten dus!! Op een feestje een dansje kunnen maken, dat is wat uiteindelijk iedereen wil.

Dance Masters

Koevoet Dance Masters is als lid aangesloten bij Dance Masters,  vakorganisatie van Nederland!

Wat leer je in zo´n eerste cursus?

Meer dan je denkt!! Je begint met de basispassen en voor je het weet heb je al snel een ´gehele´ dans te pakken. Wij leren je in vlot tempo, quickstep, engelse wals, tango, cha-cha, rumba en jive. Ook gedurende de cursus Streetdance leer je verschillende dansfiguren in een hele korte periode. En ook Streetdance is vanaf de eerste les gezellig en heel leerzaam. Heb je ´t naar je zin? Bij ons kun je alle kanten uit. Er zijn gezellige vervolgclubs en speciale danscursussen tot en met wedstrijdclubs. 
 
 LogoDMnl