The best advice for better living

 

 

Zumba® Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba® onder de knie te krijgen.
Het is ontwikkeld voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle work-out. Ontwikkeld om de basisbewegingen van Zumba® te leren zorgt dat dit explosieve programma makkelijk te volgen is en iedereen het kan doen ongeacht je leeftijd.

Zumba® Gold garandeert dat iedereen een veilige en effectieve work-out kan volgen. Zumba® Gold creërt dezelfde partysfeer die Zumba® juist zo leuk, anders én makkelijk te volgen maakt.

Deelnemers genieten van ritmes zoals onder andere merengue, salsa en cumbia. Dit gecombineerd met andere leuke en spannende ritmes en dansen.

Je traint taille, buik en heupen lachend op Zuid-Amerikaanse muziek. Je hebt met Zumba® eigenlijk niet door dat je sport... Zumba® Gold is de mooiste tijd van je leven. Zumba vermenigvuldigt deze tijd voor je!! Doe mee. lach en geniet van het Zumba® leven!!


Wanneer  vrijdag van 09.30 tot 10.15 uur  maandag van 09.30 tot 10.15 uur
       
Aantal lessen  15 lessen van 45 minuten zonder pauze   
       
Eerste les vrijdag 18 september ' maandag 21 september '20
       
Kosten  € 85,50   


Betaling door middel van een éénmalige machtiging betekent een korting van 3%.

Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven. 

Direct inschrijven? Ga dan snel naar het inschrijfformulier en schrijf snel in. Je bent dan verzekerd van een gezellig, sportief ochtendje uit.