The best advice for better living

 

 

Zumba bij Tien Koevoet in Zevenbergen

              Judith Zumba

   

 

Tegenwoordig worden steeds meer fitness-programma's gecombineerd met dans. De nieuwste rage die nu uit Amerika is komen overwaaien naar Nederland is Zumba®. Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou.

Zumba® is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren '90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode uiteindelijk naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba® komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Tijdens een Zumba®-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden. Op de officiële website staat ook niet voor niets te lezen: "Ditch the workout. Join the party!"

Deze cursussen worden gegeven op:

*   Dinsdag  van 19.00 uur tot 20.00 uur  Eerste les:  22 september '20
*   Woensdag  van 18.30 uur tot 19.30 uur  Eerste les:  23 september '20 
* Zaterdag  van 09.30 uur tot 10.30 uur  Eerste les:  19 september '20

 

  
De kosten van een cursus Zumba® en LaBlast samen bedragen slechts € 104,- per cursus. Een cursus duurt 15 weken. Voor dit bedrag kunt u 
ONBEPERKT meedoen aan de zumba- en LaBlast-lessen (dus meerdere malen per week). Ook is het mogelijk om het cursusgeld in 4 maandelijkse termijnen te voldoen. Hiervoor betaalt u slechts € 4,- extra. Betaling d.m.v. een machtiging betekent een korting van 3%.


 * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Direct inschrijven? Ga dan snel naar het inschrijfformulier en schrijf je snel in. Je bent dan verzekerd van een gezellig middagje/avondje uit.

Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven.