The best advice for better living

Ballet
 
Sinds september '13 geven wij ook balletlessen. In deze lessen wordt gewerkt aan een danstechnische basis door middel van grond- en barre-oefeningen, passencombinaties en improvisatieopdrachten.
De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd en aangepast aan de motorische vaardigheden en belevingswereld van het kind. De ballettechniek krijgt naarmate de kinderen ouder worden een steeds belangrijkere plaats in de les.

Ballet bestaat uit veel passen en bewegingen en de techniek vraagt kracht en precisie, hiervoor is regelmatige training nodig. Leerlingen krijgen zo bovendien nog meer plezier in de balletles, omdat zij nu zelf goed de ballettechniek beginnen te voelen en te begrijpen en grote vooruitgang boeken.
 
De lessen worden gegeven door Judith Teunissen. Judith is afgestudeerd aan de  dansacademie Arnhem (HBO) met als specialiteit onder andere 'kinderdansen, flamenco en klassiek ballet'. Judith is jarenlang lid geweest van het mime- en muziektheater Papageno en heeft o.a. gedanst in Nederland, Syrië, Jordanië, Letland, België en Luxemburg. Tevens is Judith gediplomeerd docente stijldansen, zumba, zumbatomic, zumba-gold & bokwa.
 
Ben je nieuwsgierig? Schrijf dan snel in!!!
 
De lessen worden gegeven op onderstaande dagen/tijden: 
 
Maandag van 15.45 tot 16.30 uur : Klassiek ballet, leeftijd 7+    
           
Maandag van 16.30 tot 17.15 uur Klassiek ballet, leeftijd 12+    
           
Maandag van 17.15 tot 17.30 uur : Spitzen    
 
De kosten voor bovengenoemde balletlessen bedragen € 18,00 per maand voor de lessen van 45 minuten en € 25,00 per maand voor de lessen van 60 minuten. Per jaar hebben wij 2 lesperiodes (september, januari). Het lesgeld voor de periode september t/m januari wordt in septemberg gefactureerd. Het lesgeld voor de periode februari t/m juni wordt in februari gefactureerd.

 
Aanbieding:
Alle leerlingen die op dit moment al bij ons les volgen én de balletlessen ook willen volgen (2e cursus) ontvangen het eerste jaar een korting van maar liefst 50% op hun lesgeld voor ballet.